A marihuana most káros vagy sem (szerinted)?
Az tény hogy teljesen természetes tehát nem kémiailag előállított cuccról van szó, annyiból nincs gond. De ugyanakkor a hatásai miatt lehet ám káros, mert ugye halucinációtól kezdve okozhat mindent és az emberek beszívott állapotban nem olyan beszámíthatóak, meg persze káros is.
Szerintem jogos hogy illegális, egyik ismerősöm került is kórházba miatta mert hirtelen szívott el túl nagy mennyiséget, és a szervezete nem bírta és persze hogy kórházba került, szerencsére életveszélyben nem volt de így is elég pocsékul volt még utána jó ideig.
Okoz hallucinációt, hülyeséget ne beszélj.
Az biztos hogy nem egészséges. De én nem tartom károsabbnak az alkoholnál, vagy a cigarettánál. De ez csak az én véleményem.
ez leginkább fogyasztási módtól függ, egyáltalán nem káros, de elszívva pl. nem is feltétlenül egészséges
egyértelmű hogy a legsokoldalúbb növény ill. gyógynövény
többek között a legjobb mutatókkal rendelkező gyógymód a rákkal szemben -ez egy kb. 110 komoly, többéves kutatáson alapuló összefoglaló
"A kannabinoidok különböző mechanizmusokon keresztül fejhetik ki tumorellenes hatásukat, beleértve a sejthalál indukciója, a sejtek növekedésének gátlása, az angiogenezis-invázió és a tumor metasztázisának gátlása."
valamint sikeresen (és mellékhatások nélkül) képes kezelni
herpesz, asztma, gliómák, alzheimer(csak lassítja), reumatoid artritis, pruritus, Osteoporosis, Dystonia, hipertónia, hepatitis c, migrén, sclerosis multiplex és
nagy sikereket érnek el vele a gyógyszerrezistens epilepsziákkal
http://www.youtube.com/watch?v=2Lsacten2VE
az endokannabinoid rendszer, -amire egyébként a fitokannabinoidok is hatnak- az immunrendszer egyik legfontosabb részét képezi, és a védekezés mellett számos egyéb funkciója is akad, példaként az anyatejben lévő endokannabinoidok segítik elő a jó étvágyat, a szopást, az emésztés normális működését, az agyi fejlődést, a nyugalmat és az alvást amire a babáknak szükségük van
szóval megfelelően felhasználva rendkívül egészséges növény
de a túlzott és nem megfelelő fogyasztásnak -pl. spangli- megvannak maga (reverzibilis) ártalmai, természetesen ezek messze eltörpülnek az alkohol neurodegeneratív vagy a kávé szívre gyakorolt káros hatásai meleltt
"Okoz hallucinációt, hülyeséget ne beszélj"
Ekkora idiótát :D Ok hogyha egyszerre fogyasztod süti formájában, és mellé szívsz is folyamatosan, nagy mennyiségben akkor lehet, hogy lesznek enyhébb hallucinációid, de amúgy nem. Tájékozatlan vagy, de nagyon. Ennyi.
Amúgy sztem nem igazán káros. Egészségre tuti nem, bár ha valaki napi szinten tolja, és teljesen rákattan az már nem annyira jó. Bár elítélni őket sem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!