Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A marihuana most káros vagy...

A marihuana most káros vagy sem (szerinted)?

Figyelt kérdés
Mindenféle cikk van írva,de mégis melyeknek van a legtöbb valóság alapja? (no meg szinte minden drogról) ) Káros vagy csak elakarják venni az emberektől a "boldogságot"...?

2013. szept. 28. 10:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát ha ti tényleg hallucináltatok fűtöl, akkor csak gratulálni tudok. Amúgy nem hiszem.
2013. okt. 16. 20:08
 12/13 anonim válasza:

Tapasztalatból tudom hogy a marihuána NEM halucinogén! Maximum elgondolgodtat bizonyos dolgokról, de tényleges vizuális 'látomásról' szó nincs.

Nem ma kezdtem de lehet vitatkozni nyugodtan.

Káros hatásáról még nem hallottam, túladagolás esetén hányás, rosszullét.(nagyon nagy mennyiség esetén kizárólag!)

2013. nov. 3. 01:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Az alkohol is meg a cigi is káros, mégis legális. Szóval önmagában ezért nem kellene tiltani.
2014. máj. 11. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!