Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vajon ez miert lehet, es mit...

Vajon ez miert lehet, es mit lehetne tenni ellene?

Figyelt kérdés
Kb 3-4 napja vettem eszre hogy nincs normalis szekletem, minden nap van de nem annyi amennyinek kellene lennie! Normálisan érkezem. Bal oldalon faj a hasam, gondolom mert nem tudott kiürülni a szeklet!
2015. máj. 21. 10:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Igyál rostosat vagy kávét és gyalogolj többet, szerintem segít.
2015. máj. 21. 10:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Cukorbeteg vagyok elfelejtettem meg hozza irni , es 3honap alatt közel 35 kilót fogytam a diéta miatt. Ez is közre játszhat ?
2015. máj. 21. 10:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz! 35 kilót fogyni 3 hónap alatt minimum orvosi ellenőrzést igényel. A fennálló fájdalom pláne.
2015. máj. 21. 11:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Hetente járok orvoshoz! Ami diétát eloirtak azt tartottam be nagyon szigorúan! 160 kgbol könyebb fogyni mint mondjuk 90kgbol! Csak most szabin van a háziorvosom!
2015. máj. 21. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:

A diéta miatt van, és azért, mert kevesebbet eszel, valamilyen székletlágyító kellene, szerintem beszéld meg az orvosoddal, hogy mit ajánl.

Egyél meg esténként egy natur joghurtot, tegyél bele lenmagot, ez segíthet, jó a kivi is.

2015. máj. 21. 14:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a jo tanácsokat!
2015. máj. 22. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!