Igaz, hogy akit pl.2005. -ben leszázalékoltak összervileg 40% munkaképességcsökkenésre az most 50%. -ot ér az új törvények miatt és ellátást kap?
Figyelt kérdés
36 évesen 3 gyermekkel,hasi inplantációval(3 császármetszés +2 sérv és háló betételével mütöttek),myopiával,leszázalékoltak 5 éve 40%ot kaptam!Azóta kezdödő zöldhályogom lett és refluxom amire állandó gyógyszereim vannak,munkát nem kapok a gyesem lejárt..és munkanélkülire sem vagyok jogosult/200 nap kell munkaviszonbyan/..kérem segítsenek a válaszukkal,hogy elkezdhetem e a leszázalékolést mert többen mondták ,hogy megváltozott a törvény és jogosult vagyok rá!köszönöm2010. febr. 25. 13:17
1/6 anonim válasza:
Állapot rosszabbodás miatt újra kellene kérned a vizsgálatot.
2/6 anonim válasza:
A régi 50% ér most 40-et, megnéztem.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!VAlóban más lett az elnevezés!
2010. márc. 3. 15:05
4/6 A kérdező kommentje:
Az állapotrosszabodás miatt kell az orvosom szerint is beadnom!Köszönöm az első hozzászólónak!
2010. márc. 3. 15:06
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor neked köszönöm illetve ÖNNEK:)
2010. márc. 4. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!