Az létezik hogy valakit leszázalékoltak már
pánikbetegség miatt?
Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 19:49
1/10 anonim válasza:
igen létezik.van ilyen ismerösöm.
2009. aug. 23. 20:16
2/10 anonim válasza:
-igen ismerek ilyen személyt,
de depresszióban is szenved
2009. aug. 24. 23:31
3/10 anonim válasza:
Az 50 éves barátnőm már tizenéve jár pszichiáterhez és pszichológusokhoz, szedi a pánikellenes gyógyszereket, de nem százalékolták le. Kórházban is volt már többször. Csak pár százalékos egészségromlást állapítottak meg, az kevés volt, hogy rokkantnyugdíjat kapjon. Maradt a munka és a szenvedés neki. Meggyógyítani nem tudták, ezért próbálja kerülni azokat a helyzeteket, ahol rátör a pánikbetegség. Egyébként nagyon intelligens, szeretni való ember, nem munkaundora volt.
2009. aug. 26. 08:05
4/10 anonim válasza:
Vicc ez az egész pánik"betegség". Nem betegség, csak egyesek nagyon ráérnek, úgy mint a depresszióra...
2009. aug. 26. 12:56
5/10 anonim válasza:
12.56 te nagy okostojás. Látom értesz a témához kegyetlenül. Te még nem voltál depressziós sem pánikbeteg különben nem írkálnál ilyen f@szságokat. Ez betegség és nem kedv, vagy szabadidő kérdése! Menj vissza játszani a homokozóba!
2009. aug. 26. 19:56
6/10 anonim válasza:
Depresszió, pánikbetegség = városi betegség, vagy panelbetegségnek is nevezik. Vidéken nagyon ritkán fordul elő, max. ha valaki valamiért le akarja százalékoltatni magát ;)
Normális lelkű, boldog kapcsolatban élő, munkáját elhivatottként végző ember szerintem nem esik depresszióba.
2009. aug. 27. 07:14
7/10 anonim válasza:
De cak szerinted! Ez nem hely és ego kérdése! Jó lenne már felfogni, hogy ez egy betegség.
2009. aug. 27. 08:03
8/10 anonim válasza:
Jó lenne felfogni, hogy egy unatkozó ősbunkó vagy kedves előttem "válaszoló" :)
2009. aug. 27. 17:24
9/10 anonim válasza:
Az én apukámat 10 éve leszázalékolták vele. De ma, amikor mindent szigorítanak?
A pánikbetegségről senki nem tehet! Ez a génekben van, az agyi kémiai anyagok egyensúlyán múlik.A nehéz sors kihozhatja a betegséget. Egy jó gyógyszer is csodákra képes! Mondjuk - szerencsés esetben minden panasz elmúlik!!!-. A pánikbetegek az érzelmeket sokkal mélyebben élik át, ez nem csak rossz dolog. Sok tudós, művész, zseni is ilyen. Nem kell leírni a pánikbetegeket, depressziósakat!
2009. aug. 29. 08:15
10/10 anonim válasza:
Nekem az öcsém 22 éves és pánikbeteg.Vidéken lakunk és ez sokkal nehezebb,mert ha dolgozni akarna be kellene járni busszal és nem tud busszal közlekedni,mert ahogy felszáll rosszul lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!