Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kiszáradt az orrom. Mit...

Kiszáradt az orrom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
meg vagyok fázva, és érzem hogy belül kiszáradt az orrom. ha levegőt veszek fáj is kicsit
2010. febr. 23. 23:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Ilyenkor télen nekem is mindig ki van száradva az orrom a száraz levegő miatt.

Főzz kamillateát (patikában, drogériában, szupermarketekben kapható), és inhalálj vele az orrodon keresztül. Ez általában segít.

2010. febr. 23. 23:36
 2/4 anonim ***** válasza:
nem lehet h azért fáj mert túlzásba vitted az orspray/csepp használatát...tudni illik, ebben az esetben az marást okozhat az orrnyálkahártyán és sebes lesz...esetleg az is fájhat!!
2010. febr. 24. 11:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Vegyél tengerisós orrcseppet, az segít rendbejönni (nem szabad együtt használni más, "orvosi" orrcseppel). DM-ben lehet kapni, van gyógynövényes is, ha még tart a megfázásod.
2010. febr. 24. 14:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Velem is most ugyanez van. Én Coldastop orrcseppet kaptam rá. Ez egy A, E vitaminos olajos orrcsepp, és rendbehozza az orr nyálkahártyáját. Nekem használ =)
2010. febr. 24. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!