Nagyon kiszáradt az orrom a sok fújástól, és még a drága aloeverás krémek is csípik. Van valakinek valami ötlete, hogy mivel tudnám enyhíteni a fájdalmat?
Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 00:40
1/5 anonim válasza:
Igen. Kamillateás inhalálást próbáld ki, nekem szokott segíteni. Néha annyira kiszárad, hogy fáj a levegővétel is az orromban, de ez inkább télen van velem, ha megfázok. Egy próbát megér.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, még nem próbáltam. Csak nekem kívül is, belül is fáj, mert a zsepi is kidörzsölte... Ha épp kapok levegőt, akkor az is fáj. Tehát valami külsőleg való gyógymód is érdekelne.
2010. júl. 4. 00:57
3/5 anonim válasza:
Kívül Neogranormonnal kend be. Gyorsítja a gyógyulást, és nem fáj utána!
4/5 anonim válasza:
popsikrém tuti,hogy nem fogja irritálni és hamar helyre is hozza kívülről. (:
5/5 A kérdező kommentje:
Jaj igen, ezt kihagytam a kérdésből, h vagyok akkora szerencsétlen, hogy nincs itthon neogranormon... Legalábbis nem találtam meg. Az az előző betegségnél tényleg segített.
2010. júl. 4. 01:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!