Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pikkelysömörösök! Sikerült...

Pikkelysömörösök! Sikerült tünetmentessé válnotok hónapokra/évekre, ha igen hogyan?

Figyelt kérdés

15 éves koromtól gyakorlatilag nem jött elő, vagy csak egy-két folt volt rajtam, most 27 vagyok és már egy éve nem múlik el rólam, van mikor visszahúzódik, majd egy-két hétre rá megint előjön.Nagyon el vagyok keseredve, mert fiatal nő létemre szégyellem magam, ráadásul az egész testemen van. Félek,hogy soha nem leszek hónapokig sem tünetmentes. :(

Be akarnak fektetni a kórházba, de lehet az sem használna.

2010. febr. 23. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Írtam neked levelet.
2010. febr. 23. 16:36
 2/7 anonim válasza:
Nekem a hugomnak van ugyanígy ,remélem valaki tud segíteni én is kíváncsi lennék rá mi tudja tünetmentessé tenni,mert a hugom már mindent kipróbált nem sok sikerrel ő 15 éves .Az utolsó válaszolónak légyszi ide nem tudod kiírni ha tudol valamilyen megoldást rá?Amúgy a Tomesa klinikát mondják sokan ,hogy jó de mi a debrecenit nem érjük el ami meg van elérhetőség megadva az lenne nekünk a legközelebb.Ebben tud valaki segíteni ?Te voltál már ott Tomesa klinikán?www.tomesa.hu
2010. febr. 24. 12:07
 3/7 anonim válasza:
Az utolsó vok: [link] a jó
2010. febr. 24. 12:09
 4/7 anonim válasza:
2010. febr. 24. 12:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én is kipróbálnám a klinikát, csak szerintem az nagyon drága. :(
2010. febr. 24. 20:11
 6/7 anonim válasza:
Az utolsó vagyok.Nem drága a tb támogatja állítólag keress rá neten a google-ba ott írták akik már voltak.
2010. febr. 25. 09:14
 7/7 Boda Sándor ***** válasza:
Szervusz (tok)!Hagy válaszoljak az írásodra!Én kompetensnek hitelesnek érzem magam ugyan is 20 évig voltam pikkelysömörös ezért tudom mi a dörgés!Igen voltam!15 év óta tudatosan keresem a megoldást ne adtam fel mit ahogyan te sem!Soha semmivel nem kentem és ettől óva intek mindenkit mert ez egy belső probléma amit a szervezet nem tud le küzdeni ezért a bőr felületet is be vonja végső meg oldásként!Ha kened vissza nyomod és mást károsíthat!Én kb 15 16 éve sem sort nadrágot nem hordtam sem strandra nem jártam gondolom sejted miért!4 hónapja kezdtem egy kúrát a 3. hónaptól szinte semmi nem látszott most 4 hónapja teljesen el múlt az állandó korpásodással egyben! Csak belső használat semmi kenőcs fény terápia stb!Ez itt nem reklám hely nem írhatok konkrét dolgokat csak tudd sokaknak sikerült!A családomon belül is!Szívesen segítek!
2010. dec. 29. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!