Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Pikkelysömörösök, ki tud...

Pikkelysömörösök, ki tud segíteni?

Figyelt kérdés
1998-tól több tízféle kezelést kipróbáltam, semmi nem hatott, sehogy nem sikerül tünetmentesíteni. Szerencsére még ízületi fájdalmaim nem nagyon vannak (33 éves vagyok), de esztétikailag zavar. Mindkét lábam térdtől lefele tele van, úgyhogy nem tudok egy szoknyát ne adj Isten rövid nadrágot felvenni.
2010. nov. 15. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
kénes fürdő se segített?
2010. nov. 15. 19:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt nem próbáltam, őszintén nem is hallottam. Hogy néz az ki?
2010. nov. 15. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:

ezen kb minden rajta van: [link]

gyógyvizes strandok: Budapesten az „Imre”, a „Lukács” és a „Rudas” fürdő egyes forrásai, valamint Aranyos fürdő, Balf több forrásának, Parád Csevice forrás, Erdőbénye, kénes termálvize van Harkány, Mezőkövesd több fúrt kútjainak.

2010. nov. 16. 20:16
 4/6 anonim válasza:
Nekem a Bioptron lámpa vált be,de ez függ attól is,hogy mitől jött ki.Vannak gyógymódok ha pl.stressz miatt jön ki(nekem attól)amik külön erre jók.
2010. nov. 17. 16:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Írj nekem egy levelet privátban; lehet, hogy tudok segíteni.

Szép napot!

ParlanDo

2010. nov. 19. 12:34
 6/6 anonim ***** válasza:
metotrexát
2010. nov. 19. 23:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!