Gyógyszert csak nehezen tudok lenyelni, ez mennyire normális?
Tablettákat, pirulákat és egyéb szájon át beadandó gyógyszert mindig is nehezen vettem be.
Elkezdtem szedni a memo life-ot, de reggelente szinte szenvedés lenyelnem, miért van ez?
amikor a számba veszem és leöblítem vízzel gyakran fentakad a nyelvem végén a nyelőcsövemnél, nem direkt, reflex, vagy nem tudom.
Amikor a nyelvem hátuljára teszem és megpróbálom lenyelni gyakran az sem sikerül...
amikor meg mégis lenyelem, olyan érzésem van, mintha még a torkomban lenne, úgy érzem, mintha komolyan ott ragadt volna, ez menyire normális? kezelhető? valami?
sokan vannak így vele.
egyik családtagom egy maréknyi vitamint tud bevenni víz nélkül egyszerre, másik egy C-vitamint is alig tud lenyelni 1 pohár vízzel.
ha mást is nehezen nyelsz le, étkezés közben problémád van, félrenyelsz, akkor menj orvoshoz.
köszi a válaszokat!
Kajával nincs bajom, nem szoktam félre nyelni (nem többször, mint mások) csak a gyógyszerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!