Tudnátok olyan gyógyszert mondani vagy bármit ami normalizálja (optimizálja) az anyagcserét? Mert nagyon gyors anyagcserém van és valami olyasmi kéne ami normális szintre tenné?
Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 20:48
1/8 anonim válasza:
Elsősorban kezdjük ott, hogy hogyan táplálkozol?
2/8 anonim válasza:
Ne reménykedj! Van egy ismerősöm, akinek hatszoros gyorsaságú az anyagcseréje. Irigylem!
3/8 A kérdező kommentje:
Napi 5,6,7 eszek! Kondizok mellette szedek kiegeket. Napi 600g Ch és 220g Fehérjét 65kg vagyok! Ennyi kajától egy 100kg ember is hízna.. durum tésztát, rízst, csirkét, halat, zöldségeket,túrót, zabot.. :)
2013. febr. 18. 21:01
4/8 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, nekem is gyors az anyagcserém. Aki írta a hatszoros értéket leírná mi a normális? Enyém nem tudom mennyire, csak hogy gyors.
5/8 anonim válasza:
Gabonákkal mérgezed magad, ami köztudottan PM problémákat okoz, szerinted ezen milyen gyógyszer segít?
Egy altató, ami miatt nem eszel össze ennyi.. cuccot. Amúgy akármit megeszel?
7/8 A kérdező kommentje:
Olyan ételeket mint a testépítők! Széklet rendben van!
2013. febr. 19. 17:21
8/8 anonim válasza:
A testépítők nem úgy esznek, hogy rendben legyenek :D
Ha a gabona glutén miatt PM túlműködésed van, ehetsz amennyit akarsz, az életben nem fogsz hízni (amíg ez tart).
Több zsírt egyél, és a glutént hanyagold. Ez segíthet. Ch-t is egyél, jó is az..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!