Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » F. Sok az érettségitől (szó...

F. Sok az érettségitől (szó szerint), és ma ballagunk. Mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés

Ma még nem ettem, arra gondoltam, nem is fogok, mert most úgy érzem, kiürültem... Ez működhet, vagy ha vizet iszok, akkor is rajtam lesz a cifra? Már két napja hígabb a nagydolgom, napi 2x szoktam, mint máskor (gyors az anyagcserém), viszont most tényleg úgy van, hogy ha menni kell akkor menni kell... Ami egy 3 órás ceremónián, meg utána 2 órás utazáson (megyek haza vidékre), nem szerencsés ugye.

Bármi tipp? Széntabletta nincs nálam és venni se tudok, és a hűtőmben is csak tej, barna kenyér meg saláta van... Ami rossz ómen.

Köszönöm a válaszokat előre is!

2015. ápr. 30. 11:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
pedig kéne enni valamit, hogy ne ess össze. próbálj háztartási kekszet szerezni. meg aúgy ha gyógyszertárba jutsz, a smecta port ajánlom. sokkal jobb, mint a széntabletta
2015. ápr. 30. 12:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Koleszos vagyok :( :D Szóval se pénzem, se kekszem, és meg is jött, ami ráerősít a dologra.

Ha mondjuk cukrozott gabonapelyhet ennék magában, vagy fehér kenyeret, az milyen hatással lenne a bioritmusomra?

2015. ápr. 30. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Sós ropit egyél inkább, és reszelt almát, sok folyadékot. Nem tudsz kérni valakitől pár szem széntablettát?
2015. ápr. 30. 14:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Széntabletta nem sokat ér, vegyél valami normális hasfogót, Imodiumot, Lopediumot, ha nincs pénzed, akkor kérj a védőnőtől vagy a kolis tanártól gyógyszert, nála kell lenni.
2015. ápr. 30. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!