Miért álmodik a párom ilyeneket? Nagyon megijeszt.
Figyelt kérdés
néha a párom olyat álmodik, hogy elalszik egy testhelyzetben, tv-n vagy valahogy és ugyanazt álmodja tovább mint ami a valóság csak van egy hatalmas nyomás ami ránehezedik és az nagyon fáj neki és nem kap levegöt. Én ilyenkor kívülállóként azt veszem észre, hogy zihál, néha nem vesz levegöt és nagyon nehezen tudom felkelteni. Félek, hogy egyszer ha én is mélyen fogok aludni, nem veszem észre és megáll a szíve vagy hasonlók. Ez mitöl van? Hogy tudok rajta segíteni? Kihez forduljak esetleg?2010. febr. 21. 11:58
11/13 anonim válasza:
12.17. nem fulladtál volna meg, mivel egy idő után reflexszerűen levegőt vettél volna. csak mivel te nemvoltál víz alatt igazából, így sikerült volna levegőt venned, és nem víz megy a tüdődbe. csakúgy nemlehet megfulladni, ha nem veszel levegőt, egy idő után ha nem is akarod, akkoris beindul a túlélő reflex és veszel egy levegőt.
12/13 anonim válasza:
Istenem, nem hallottatok még arról, hogy LIDÉRCNYOMÁS???
Nekem is szokott ilyen lenni, hogyha a hátamon alszok el, sőt, kiskoromban szinte mindennapos volt. Nem kell mindenért orvoshoz szaladgálni, a párod próbáljon meg a hasán feküdni, akkor szerintem tuti, hogy fog előfordulni.
13/13 anonim válasza:
(incubus), az a sajátos és nyugtalanító, félálomban jelentkező érzés, mely szerint az alvón mintha valamely súlyos teher, szörnyeteg, boszorkány vagy ehhez hasonló valamely rémjelenség ülne, s amely az alvót mintegy elzsibbasztja, tétlenné és bénulttá tenni látszik.
Utolsó voltam ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!