Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alvásproblémáim vannak! Mitől...

Alvásproblémáim vannak! Mitől lehet illetve mennyire kell aggódnom? (lent) 15L

Figyelt kérdés
AZ elmúlt hetekben észrevettem,hogy egyre kevesebbet alszok,az utóbbi néhány napban pedig csak 4-5 órát. A legfurcsább pedig az,hogy egész nap kipihentnek érzem magam mintha 10-12 órát aludtam volna. Meg kellene nézetni magam,lehet hogy valami komoly vagy csak a stressztől van? FÉLEK! :(

2015. ápr. 20. 22:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Simán lehet a stressztől is. Próbálj meg kikapcsolni. Amikor nincs munka vagy suli, akkor ne foglalkozz vele. Vagy, ha családi dolog miatt vagy stresszes, akkor abból kapcsolj ki, nagyon fontos. Kezelni kell. Bajod nem lehet nagyon tőle, de hosszú ideig is eltarthat (nekem évekig volt ez, aztán megszűnt a stressz és azóta újra jól alszom).
2015. ápr. 20. 22:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Pont az abaj,hogy jól alszom,csak hajnalban mindig felébredek arra,hogy már nem vagyok álmos. És most is éjfél-egy óra körül fogok elaludni,de hajnalban úgy ébredek mintha már délután lefeküdtem volna.
2015. ápr. 20. 22:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Sportolj, mozogj napi szinten. Ne este elalvás előtt.
2015. ápr. 20. 22:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Tanulj meg meditálni. A meditáció lenyugtat, pihentet és lelki erőt ad. Csináld végig ezt a 30 perces meditációt minden nap legalább egyszer, és most kezdj hozzá, meglátod, használni fog: https://www.youtube.com/watch?v=c9JtaSCIdLs
2015. ápr. 20. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!