Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alvásproblémáim vannak, mit...

Alvásproblémáim vannak, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Nagyon nehezen ès későn alszom el, főleg ha mennem kell valahova, főleg iskola vagy ha fontos esemeny lesz mâsnap. Igazàból rengeteget agyalok es valahogy nem tudom kikapcsolni az agyam. Nem iszom se energiaialt, se cappucinot, se kv-t es colat meg fekete teat sem csak nagyon ritkân mert attól mind felporgok es ugyanugy nem tudok aludni. Mit tehetnék?

#esemény #álmatlanság #Alvâszavar #iskol a
2014. szept. 2. 02:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Én Melatonin nevű tablettát szoktam bevenni. Ez természetes anyag, a szervezet is termeli. De rendszeresen nem kell szedni főleg fiatalabb korban, mert a szervezet hozzászokna ahhoz hogy kívülről van pótolva.
2014. szept. 2. 02:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Melatonin gyógyszertárból, igen.

És a probiotikum.

A bélrendszeren még a bioritmus is múlik.

2014. szept. 2. 03:14
 3/9 A kérdező kommentje:

Van mikor úgy megyek be suliba hogy egy percet nem alidtam, vagy van mikor 1-2-3-4 óra alvással, de olyan is van mikor sikerul magem kialudnom. 3 éve ez van, nagyon rossz, :s de nyàri szünetbe semmi bajom nem volt..

Köszönöm, kipróbàlom. :)

19/L

2014. szept. 2. 03:17
 4/9 anonim válasza:
Ense tudok aludni..ha hat a gyogyszer legyszi szolj!:D Szintén 19,F
2014. szept. 2. 03:58
 5/9 anonim válasza:

En se tudok 1 eve lassan aludni. A mlstani bevalt modszerem: kitisztitom a fejem, "nem gondolok semmire" es el kezdem szamolni hogy hanszor veszek levegot, es mindig erre a valtozo szamra koncentralok. Ugy kb 50-80 fele mindig elalszok, van mikor almomban felebredek es folytatom tovabb a szamolast, azt hozza kell tennem, hogy nagyon lassan mennek igy a szamok, van mikor mar annyira belassulok tole, hogy elorol kell kezdenem mert elfelejtem félálomban hol jartam. Szerintem probalkozzatok ezzel, jobb mint orvossagot bevenni.

1. Az orvossag karos

2. Ha az ember megszokja hogy orvossagal alszik el, akkor egy ido utan mar anelkul nem fog menni az alvas ami nagyobb problemakat is okozhat.

A velemenyeket varom, hogy mennyire jott be a modszerem, sok sikert es kitartast

19/f

2014. szept. 2. 04:48
 6/9 anonim ***** válasza:
2014. szept. 2. 05:31
 7/9 anonim ***** válasza:
2014. szept. 2. 05:32
 8/9 anonim ***** válasza:
6: És hol a 10 perces gyakorlat? Mert a cikk nem írja le...
2014. szept. 3. 02:49
 9/9 anonim ***** válasza:

5: Orvosságot csak receptre adnak.

Amit itt írtunk, egyik sem orvosság, hanem regeneráló szerek.

2014. szept. 3. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!