Egyik napról a másikra eltűntek az érzéseim (? )
Vasárnap elaludtam aztán felkeltem éjjel pánikróhammal, sőt, még rémálmom is volt... Aztán már mikor reggel lett mentem suliba minden furcsa volt.. Furcsa volt, ahogy látok, más emberekkel a beszélgetés, de nem beszéltem mellé, tudtam hova kell mennem stb.. mintha ösztönösen cselekednék, még a párommal is ha vagyok nem olyan mint régen és ez mind 1 éjszaka alatt, hogy aludtam.
Pánikrohamom már 2 hónapja van. Probálok vissza emlékezni azelőtt milyen volt vagy valami össze jön, de aztán 5 másodperc múlva semmi...
Lehet, hogy unja már a agyam, hogy jó pár éve úgy aszt csinálom minden eggyes nap? Max a hétvége más, de az is átlagba úgyan az
Szerintetek mi lehet a baj, aggódnom kell hogy valami betegség? vagy hátha megváltozik ez vagy megfog, ha valami újat tennék az életembe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!