Miért nincsenek érzéseim?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, nincsenek érzéseim. Nem érzek fájdalmat, nem érzek csalódást, nem érzek örömöt, nem érzek semmit. Sokan mondták már nekem, hogy nem tudnak eligazodni rajtam mert nem látszik rajtam semmi. Nem vagyok depressziós, vannak barátaim, sőt 2 éve kapcsolatban élek de csak a tudat miatt, hogy mondogatom magamban, hogy szeretem, valamilyen szinten ez így is van de nem tudok se boldog se szomorú lenni ha történik valami. Ez eléggé érthetetlen még számomra is. Szerintetek miért van ez ?2014. ápr. 20. 14:02
1/3 anonim válasza:
nem lehetséges, hogy így próbálsz védekezni egy kiskori trauma után?
2/3 Alton sophie válasza:
lehet hogy nem ember vagy!!!
na jó nem de az előző emberkével eggyütt értek!
3/3 A kérdező kommentje:
Kis kori trauma nem hiszem, hogy lett volna,bár nem emlékszem a gyerekkoromra olyan 4-5 évnyire tudok visszaemlékezni. 13-14 éves korom óta álomparalízisem van és testen kívüli élményeim.
Valószínüleg ember vagyok : )
2014. máj. 2. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!