Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nincsenek érzéseim?...

Alanen kérdése:

Miért nincsenek érzéseim? Közrejátszhat ebben a családom?

Figyelt kérdés
Nem érzek boldogségot, bánatot, lelkiismeretfurdalást, szal semmi iesmit. Írhatnám, h 1 kétségbeesett lány, csakhogy....
2010. máj. 6. 20:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
esetleg a családodról bővebben?
2010. máj. 6. 21:08
 2/14 anonim ***** válasza:

Az irodalom, a zene és a festészet talán még segíthet.

De próbáld át is érezni..

Valamennyi kevés adottság is kell hozzá, meg TE MAGAD nagyon akard!

Így sem mindenkinek sikerül, s ne add fel ha sok időbe fog telni..

"császárt napra kitenni STOP Csontváry STOP"

2010. máj. 6. 21:10
 3/14 anonim ***** válasza:

Ez azért így elég fura kijelentés.Voltál már (jó)szakembernél?Mert itteni emberek biztos vagyok benne hogy nem tudnak segíteni mert ez nem egy "felszínes" probléma.

Család hát... közrejátszik az ember személyiségfejlődésében nyilván de nem hiszem hogy őket kellene okolni.

Remélem sikerül előrébb jutnod!

4/14 anonim ***** válasza:
közönyös vagy akkor is ha megcsikiznek?
 5/14 anonim ***** válasza:

ahhoz, hogy tudjak neked válaszolni, válaszolj ezekre a kérdésekre:

mennyire nagy az egod?

szereted magad?

voltál már olyan esetben, ahol áldozatot kellett hoznod valakiért?(megtetted-e?)

öntörvényű vagy?

2010. máj. 7. 17:12
 6/14 A kérdező kommentje:
A családom... Hát nevelőapám van, mert az igazi lelépett 2 éves koromban, de ez eddig nem naon izgatott. Igazából én választottam ki 6 ées koromban a nevelőapámat, akivel eddig jól megvoltunk. Kb 1 évvel ezelőttig, mikor a bátyja otthagyta a családját, és ettől teljesen meghülyült. Tiszta bunkó, ugy beszél velem, mint 1 darab szarral, parancsolgat, lekezelően, lenézően beszél, elvárja, h kitaláljam minden gondolatát, és néha tiszta mártír, amikor meg kell neki csinálni vmit. Ha én pl rendberakom a konyhát, akk az a minimum, de ha ő megcsinálja, akk ezt hallgatjuk 3 napig, h ő milyen ügyes. A mama boszi, a másik tisztaság és rendmániás, amivel minket is folyamatosan piszkál (1 házban lakunk), anya meg néha sárkány, de akk nagyon. Am asszem gyűlölöm a nevelőapám....
2010. máj. 8. 13:05
 7/14 anonim válasza:

[link]

talán pszichopata vagy...

2010. máj. 10. 21:01
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem vagy pszihopata.

Nem kapsz elég szeretetet. Ennyi a bajod. Semmi több.

Majd ha már nem otthon fogsz lakni, és lesz egy barátod, aki őszintén szeret, előtte majd megnyílsz és egy kedves szeretetreméltó lány leszel.

2010. máj. 12. 00:58
 9/14 A kérdező kommentje:

Mostanában megint kezdett normálisan viselkedni, minthogy én megcsináltam azt, amit várt tőlem, én meg kezdtem rájönni, h tulképp nem is "gyűlölöm". Aztán tegnap kiakadt. Most nem üvölt, nem parancsolgat, ez vhogy rosszabb....

Én meg nem értem, h mi van....

2010. máj. 12. 10:57
 10/14 anonim ***** válasza:

21:01 most mekkora hülyeséget irtál^^

azt sem tudod mi az, csak ami a wikipédián van XD

2010. máj. 13. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!