Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sápadtság lehet genetika is?

Sápadtság lehet genetika is?

Figyelt kérdés

Sok cikk van arról a neten hogy mi minden problémára utalhat a sápadt bőr.

Gyerekkoromban voltam vérszegény de az már nagyon régóta volt, voltam 1-2 éve vérvételen, doki szerint semmi bajom.

Egész életemben hullafehér bőröm volt/van. Olyan sápadt hogy előfordul h valaki azt hiszi hogy rosszul vagyok.

Nem sokat megyek napra (mert nem is bírom a meleget), de jártam szoláriumba egyszer egy hónapig (heti háromszor), a hónap végére talán volt valami változás, de még az is sápadt volt.

Nyáron ha valamiért többet kell mennem valahova, akkor természetesen nagyon pici változás lesz, amit más nem vesz észre, csak én a ruha vonalánál halványan.

Szóval a nap sem fog, leginkább csak leégni tudnék ha többet lennék kint.

Elvileg vérszegénység kizárható, a napon levés hiánya meg főleg hiszen nem igazán fog rajtam.

Lehetséges, hogy valami más oka van, vagy egyszerűen ilyen szellem-szerű a bőröm, és ez van?

2015. ápr. 13. 17:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon sokban rájátszik a genetika. Valószínűleg te fehér-bőrű fajta vagy. Sok mindent lehet örökölni, ezt is.
2015. ápr. 21. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!