Most vagyok 20, fiú, de kiskorom óta meg lehet figyelni, hogy a szemem körül karikában sötétebb árnyalatú a bőr. Pl akár hány fényképet nézek, mindíg kitűnik, hogy a többiek pirospozsgásak, jó színben vannak, én meg úgy nézek ki mellettük mint valami nemibeteg. A bátyámnál is ugyan így van. Sokkal fáradékonyabbak is vagyunk az átlagnál.
Veseprobléma, vérszegénység. El kéne egy alapos kivizsgálás.
2013. márc. 5. 01:06
2/6 anonim válasza:
és vannak ilyen külsejűek is alapból egészségesen
2013. márc. 5. 01:45
3/6 A kérdező kommentje:
jah, pl az indiaiak nagy része mind karikás szemű. Egyébként vérkép, és szervműködés rendben. A bátyámmal való hasonlóság a furcsa. Pl általánosban ugyanúgy kicsit visszahúzódóbbak, álmodozósabbak voltunk, gimnáziumban szétásítottuk az órákat. Egészségesen élünk, mégis rosszabb az általános közérzetünk, kinézetünk, mint azoknak akik minden nap partiznak, beb.bszak, cigiznek stb..
2013. márc. 5. 01:53
4/6 anonim válasza:
A vérszegénységnek ez a tünete. Érdemes lenne elmenned vérvételre. Vashiány a leggyakoribb kiváltó oka.
Lehet genetika, de van rá megoldás. Egyél normálisan, sok zöldséget, húst, májat. Szedj vitaminokat, főleg vasat, d-vitamint, b6 vitamint.
Nekem ezek segítettek a vérszegénységemben, sokkal energikusabbnak érzem magam, és a színem is jobb.
2013. márc. 5. 01:59
5/6 anonim válasza:
Előző vagyok, pont akkor írtatok miközben én, ezért nem láttam.
Azért valahogy csak lehet segíteni rajta. Béres csepp, supradin ilyenek biztos jót tenne.
Vérnyomásotok nem túl alacsony?
2013. márc. 5. 02:03
6/6 anonim válasza:
Ugyan ezek a tüneteim vannak és én is kiváncs volnék ha lenne rá gyógymód!Én is visszahuzódó vagyok de szerintem ez már annak az oka hogy ilyen a szemem körül!!!Elég szar igy megjelenni akárhol is mindenki azt hiszi drogos vagy!Volt egy barátnőm aki 4 évig velem volt azóta eltelt 3 év és azóta egy barátnőm se volt mert ilyen szemekkel nem merek odamenni egy lányhoz sem!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!