Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt múlik el a...

Mennyi idő alatt múlik el a monokli?

Figyelt kérdés
Tegnap sikerült szereznem egy roppant csinos példányt, és így a szemhéjam elég otrombán néz ki és fel van dagadva. Mennyi esély van arra, hogy jövőhét szerdáig , ha nem is teljesen, de vállalhatóra gyógyul? illetve a dagadás hamarabb elmúlik majd ugye? Jegelésen kivül tudok valamit csinálni vele?
2012. szept. 21. 15:41
 1/4 anonim ***** válasza:
A fej gyorsan gyógyul, jövő hét szerdára elmúlik.
2012. szept. 21. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Hello. Nekem múlt hét előtti hét vasárnap sikerült bevágni jól a szemöldököm, és lett egy mokeszem. Most már nem is látszik, kb. múlt hét végére elmúlt.

Én fekete nadálytő krémmel kenegettem, Herbáriában kapni, nem is drága, és pont ilyen lilulásokra való.

2012. szept. 21. 19:03
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi mindkettőtöknek, a dagadás azért hamar elmúlik majd ugye? mert lilának nem olyan durva, szóval ha nem lenne feldagadva egész vállalható lenne.
2012. szept. 21. 19:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Második vagyok. A dagadás nekem hamarabb elmúlt, mint a sötét karika a szemem körül. Igaz, csak ott volt bedagadva, ahol beütöttem. Ja, és szét is nyílt a szemöldökömnél.
2012. szept. 21. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!