Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnek kevesbe...

Hogyan lehetnek kevesbe stresszes?

Figyelt kérdés
Mostanaba jottem ra h nagyon stresszes vagyok, par hete tobb napon keresztul rosszul voltam (hanyinger fejfajas) meg dokihoz is mentunk... Mit tehetnek ellene?

2015. ápr. 8. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Stresszkezelest kell kitanulni. Maga nem egy pár perc stressz káros hanem amikor órákig ez fent áll.
2015. ápr. 8. 18:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Rohanó iparvárosban élek, ezért a stressz és következményei (pszichigén köhögés, hányinger) ellen nekem a természetben való tartózkodás vált be. Például kerékpárral a Bakonyban, ahol tanyákat néztem pont ezért. Vagy ha a falusi szülői háznál tevékenykedtem, de az utóbbi azért nem teljesen érintetlen természet, hisz egy faluban is akadnak rohanó vagy idegesítően viselkedő emberek. Aztán a természetben kikapcsolódva majd visszatérve a "civilizációba", akkor már kevésbé vagyok érzékeny a stresszt okozó dolgokra. Persze lehet hogy csak azért mert akkor már van lelkierőm lecseszni például a társasház ajtaját teljes erőből bevágó őslényeket. Vagyis akkor már úrrá tudok lenni a stresszforrásokon és nem pedig azok lesznek úrrá rajtam.

---

De nyugtató teakeverékkel is megpróbálkozhatsz, bár én már elég régen kortyolgattam. Káros mellékhatása nincs.

---

Akár természetjárás, akár teakeverék fogyasztása után megnyugodva úgy fogod érezni hogy a stressz forrásai a kukába valók. Gondolatban helyezd is oda azokat, hisz ami megbetegít, az oda való.

2015. ápr. 8. 19:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat😊
2015. ápr. 8. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!