Rio_Mamba kérdése:
Kilátástalan a helyzetem?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy immunis leszek a gyógyszerekre egy idő után. Torokgyógyszer, fürdéshez használt hidratáló gyógykenőcs, ilyen pattanás elleni kenőcsre is már mert ezek az elején kifogástalanul hatottak rám de az idő múltával ahogy használom őket már nemhatnak. Van erre megoldás? Vagy ez mindennapi egyáltalán?2015. márc. 22. 23:17
1/2 anonim válasza:
A bőr minősége nagyrészt az öröklött génektől függ, vértisztító teákat ihatsz esetleg, meg sok folyadékot. Antibiotikumok nekem sem használnak, illetve nem annyira mint kéne. Ami a kenőcsöt illeti, azt nem tudom miért nem használ neked mint eddig. Gondolkozz el, mi az, amiken változtattál utóbbi időben, bizonyos ételek, pattanásokat okozhatnak.....
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2015. márc. 23. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!