Mit csináljak? Annyira kilátástalan a helyzetem.
Elég felületesen írtál a problémádról, így nehéz tanácsot adni. Az sem biztos, hogy depressziós vagy, hacsak nem szakember állapította ezt meg rólad. A gyakori rosszkedv, a boldogtalanság-érzet még nem depresszió.
Van valaki a környezetedben, akivel el tudsz beszélgetni, aki meghallgat Téged? Ez nagyon sokat segíthet, ki kell beszélned magadból a "rosszat".
A vidámságot pedig nem kell "tettetni", egyrészt magadat is becsapod vele, másrészt, nincs olyan ember, akinek mindig jó kedve lenne, vagy ne lenne olyan hosszabb periódus az életében, amikor nem jól alakulnak a dolgai.
Nyilván nem az öngyilkosság a megoldás a dolgaidra, de ezt remélem, Te is tudod.
Milyen jellegű a problémád? Anyagi, érzelmi, egészséggel kapcsolatos? Biztos vagyok benne, hogy bármelyikre találsz megoldást, csak ne hagyd el magad!
Ha ki akarod önteni a szíved valakinek, nekem nyugodtan írhatsz privát levelet.
"Nem mondhatom el senkinek..."
Írd le, mi a baj! Lehet, h már ettől is megkönnyebbülsz. Nem kell olyan utalásokat tenned, amiből esetleg felismerhető volnál, azokat hagyd el!
Érzelmi problémák..
Miután megszületett a húgom, én totál el lettem hanyagolva.. Most is mindenért én vagyok itthon a hibás, ő meg a miss tökéletes.
A másik a párkapcsolati gondok... Nagyon kevés az önbecsülésem, ezáltal féltékeny vagyok. Képtelen vagyok normális kapcsolatot kialakítani :'(
Ez depresszió.Ugyanezek a szavak hangzottak a számból mikor valahogy szándékom ellenére a pszihiáterhez kerültem tavaly.
Május óta amikor a kérdést kiírtad mi történt veled?
Nagyon érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!