SÜRGŐS! Úgy érzem, hogy mindjárt leszakad a derekam mit tegyek?
Figyelt kérdés
Fontos lenne hogy vmi gyors megoldás legyen mert még ki kell hordanom 50kg újságot,de megemelni is alig bírom. Eddig sose volt ilyesmi probléma. :(
15L
2015. márc. 21. 12:11
1/13 anonim válasza:
Meg kell masszírozni először is.
Ha csak beállt a megerőltetéstől, akkor már egy átgyúrás is segíthet. Budapesten én is megcsinálom neked, de ha messze laksz, keress valakit, aki ért hozzá.
2/13 anonim válasza:
Ha meg ennél komolyabb a baj, akkor az is kiderül közben.
3/13 A kérdező kommentje:
kösz,majd vmikor beugrok vmi gyógymasszőrhöz. :D
2015. márc. 21. 12:22
4/13 anonim válasza:
a gyógymasszőr persze pénzt is kér...
5/13 A kérdező kommentje:
Persze gondoltam,mert semmi sincs ingyen.
2015. márc. 21. 15:05
6/13 anonim válasza:
Speciel én ingyen csináltam volna például.
Na mindegy, mindenképpen keress vagy gyógymasszőrt / csontkovácsot vagy valakit.
7/13 A kérdező kommentje:
xD Na de akkor sem utaztam volna Budapestre kisebb vagyonért (külföldi vagyok)
Hétfő délutánra van is már időpontom.
2015. márc. 21. 21:18
9/13 anonim válasza:
A gyógymasszőr pénzt is kér, viszont ért is hozzá, nem keveri össze a masszírozást a gyúrással, kikérdez a kontraindikációkról, és a végzettsége révén felelősséggel is tartozik azért, amit csinál, és nem élvezkedni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!