Menstruálok, szédülök, olyan érzésem van, mintha mindjárt hánynék, leszakad a derekam, és fáj a hasam. Mit tegyek?
Kérlek normális válaszokat írjatok csak!!
Te mit szoktál ilyenkor csinálni? Egy fél algoflex forte-t már bevettem, elmentem lefürödni, mert ez általában használ, és meleg van a hasamon (gél, amit ha felmelegítesz tartja a meleget) de még így sem valami jó..
AlgaFlex M!!!!!!!! Énis erős görcsös vagyok, mindig ha rámjön az erős görcs, kád, melegvíz, és összekuporodok. Volt olyan rohamom h majdnem a mentő vitt el, hánytam is, szédültem. Azóta ha megjön folyamatosan szedem az algoflex m-et, napi 2 szem, és megse érzem h menstruálok. Legerősebb gyógyszer nekem, pedig előtte már rengeteg mindent szedtem.
21/L
Nem mindenkinek jó a meleg.Főleg ha nagyon erőssen vérzik.
Algoflex M 12 éves kortól szedhető. Görcsoldó és fájdalom csillapító.Merisztin tabletta is ugyanerre van,de az csak görcsoldó.Esetleg próbálhatsz gyógynövény teákat.Valamint érdemes ezt is elolvasni ha nem a kezdetektől ilyen fájdalmas a havid.
Nekem az Algoflex M sz*rt se ért. A Forte meg nem menzeszre való, amúgy egy fél abból se igazán hatásos.
Cataflam vagy Meristin. Cickafark tea.
És ha ennyire szarul vagy, feküdj le.
Egyébként ha kerülöd ezekben a napokban meg előtte 2-3 napig a koffeint, az sokat segít. (Se kávé, se cappuccino, se tea, zöld sem, se kóla.)
Köszönöm szépen mindenkinek.
A lapot elolvasom, és majd próbálkozok ezekkel a gyógyszerekkel szépen.
Erről a koffeines dologról nem is tudtam. Sűrűn iszok kávét és teát, de akkor ezt majd addig kihagyom.
Mégegyszer köszönöm!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!