Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az LSD okoz fizikai függőséget...

Az LSD okoz fizikai függőséget? Vagy csak lelki függőséget?

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 20:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

nem.

de nézz utána.

a Google a barátod.

2010. febr. 15. 20:32
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Tudtommal fizikait nem, "csak" lelkit. Viszont akár egyetlen használat után visszamaradhat rendszeres flashback, illetve kihozhat addig rejtett pszichiátriai zavarokat.
2010. febr. 15. 20:33
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Tudtommal fizikait nem,de érdemes elgondolkozni melyik a rosszabb.
2010. febr. 15. 20:38
 4/8 anonim ***** válasza:
26%
szerintem lelkit se, mert egy idő után paranoiát is okoz.... szóval ott marad az ember mindenféle skizó dolgokkal. hja, és a kromószómákba is beleépül, egy életen át kimutatható.
2010. febr. 15. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem lelkit se okozott, de olvass elötte róla, mert ez nem rekreációs drog. daath.hu-n találsz róla infót, Feldmárt ajánlom.
2010. febr. 16. 01:05
 6/8 anonim válasza:
Nem tudom de ha meg tudod írd le kíváncsi vagyok.
2010. febr. 16. 16:17
 7/8 anonim ***** válasza:
56%
Egyébként a lelki függőség rosszabb és nehezebb lekűzdeni, hiába hangzik jobban...Kérdezz meg egy dokit. A flashbackben pedig igaza van az egyik hozzászólónak és az bármikor rád törhet, akár vezetés közben is és balesetet okozhatsz. Angliában így volt metró szerencsétlenség, hogy a sofőrnek épp flaschbackje volt.
2010. ápr. 12. 16:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
semmilyen függőséget nem okoz, mert egyszerűen lelkileg képtelen az ember félévnél gyakrabban használni, fel kell dolgozni azt a sokmindent amit egy trip során átél...
2010. júl. 23. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!