Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csak szerintem rossz hogy...

Csak szerintem rossz hogy ennyi arab meg afrikai meg mit tudom én milyen gyerekorvos van?

Figyelt kérdés
A gyerekek nem szeretnek orvoshoz járni, ez tény. Ezt már csak azzal lehet tetézni hogyha egy ilyen orvos elé kerül, aki másik rasszból származik, ergo még idegenebb, mint egy átlag orvos, az meg már a jéghegy csúcsa mikor egy ilyen épp hogy csak ökögni-bakogni tud magyarul. Tudom hogy így elsőre elég rasszista hangvételűnek hangzik ez a kérdés, de most őszintén, nem jogos?
2015. márc. 12. 12:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%

"Ott ahol fűszoknyába járva víz gáz áram nélkül, a szarból össze tapasztott viskójukba élik az életüket. Azok szerint örülnek hogy ott egy fehér orvos aki segítséget nyújt a nyavajájukra. Bár szó szó, ott is vannak akik inkább elmennek a "boszorkánydoktorhoz"."

EZT komolyan írtad? Mert akkor igencsak sajna´lom a gyerekedet, hoyg ennyire primitív, tudatlan, elöítéletes és hülye szülöje van.

Nem ártana, ha kicsit utánanéznél, hogy milyenek az életkörülmények Afrikában - a füszoknya, stb már több száz éve "lejárt" ott is.

2015. márc. 12. 13:56
 12/17 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem a mi orvosaink elmennek külföldre dolgozni, mert nincsenek megfizetve. Örüljünk, hogy egyáltalán vannak még /akár külföldi/ orvosok is.
2015. márc. 12. 14:15
 13/17 anonim ***** válasza:
25%

3-a vagyok.

Egyébként az afrikás példa nem jó, ott sokszor félnek a fehér orvosktól, mert azt hiszik, betegséget jöttek terjeszteni.

Gyarmati korból fennmaradt rossz tapasztalat :(

2015. márc. 12. 14:19
 14/17 anonim ***** válasza:
56%

Én kb. 10 éves lehettem, amikor egyszer be kellett menni az ügyeletre. 2 orvos vizsgált meg, az egyik magyar volt, írtó bunkö volt, veszekedett velem, hogy mit játszom az agyam. Aztán elküldtek uh-ra, ahol arab-szerű doki volt. Nagyon aranyos volt, nem féltem tőle, sőt, különlegesnek éreztem magam, hogy egy ilyen doki vizsgál. Az akcentusán meg nevettem. :)

De ismerek egy arab fogdokit is, láttam pár esetet, amikor kisgyerekeknek feltárással, helyi érzéstelenítésben távolította el a ki nem nőtt számfeletti fogaikat. Itt 5-8 éves gyerekekről van szö. Olyan szinten tud bánni a gyerekekkel, hogy meg sem nyikkantak, pedig tényleg kellemetlen beavatkozásról van szó. A végén mindegyikkel pacsiztak, egyértelműen nem viselte meg a gyerekeket.

2015. márc. 12. 14:46
 15/17 anonim ***** válasza:
23%
Köszönöm a lepontozást!
2015. márc. 12. 18:20
 16/17 anonim válasza:
66%
Én abban a helyzetben vagyok , hogy gyermekorvost váltok. Bizalmat szavaztam egy eleinte kedvesen viselkedő arab gyerekorvosnak, de megismertem jobban ...alig érteni mit mond, rendelési idő alatt facebook-ozik, folyton telefonál valakivel nem magyarul és legutóbb elég idegbeteg volt és több anyukával is kiabált. Én megértem, hogy rengeteg dolguk van és megfeszitett tempóban dolgoznak az egészségügyben , de a gyermekeimet nem vihetem olyan helyre gyógyitani ahol dühöngenek!!!!
2015. júl. 17. 09:12
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
É kedves utolsó, szerinted ez attól van, hogy arab, vagy attól, hogy ilyen állapotok uralkodnak a magyar egészségügyben? Ugyanis én nem egy türelmetlen és érzéketlen echte magyar orvossal találkoztam.
2015. júl. 17. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!