Ad így is anyának igazolást?
beteg vagyok de járok suliba anya azt mondta ma lehet elmegyünk orvoshoz,de én nem akarok inkább gyogyszert iratok fel magamnak. amugy is tudom mi a bajom.
ha anya menne be az igazolásért neki is adnak?mert az osztálytársaimnak ad csak meg kell mondani mettől meddig szeretnénk kérni!
"de én nem akarok inkább gyogyszert iratok fel magamnak. amugy is tudom mi a bajom. "
Kedves pirinyó orvostanhallgató!
Jobbulást.
erről eszembe jut:
Egyszer a második fiam beteg volt és én vittem orvoshoz. Rutinos apukaként soroltam a dokinéninek a tüneteket, a betegséget és a szükséges gyógyszereket. Mikor végeztem doktornéni kedvesen rámnéz: "Azért megvizsgálhatom a gyermeket?" :)
ez csak úgy eszembe jutott most
Kedves utolsó!
Nálunk is volt hasonló a nagylányomnál, csak ott a doki megkérdezte tőlem, hogy segítenék-e neki most az asztalon megműteni a lányom vagy inkább tapasztalt orvos végezze műtőben?!
Jót nevettem, de megértettem a célzást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!