Fordult már ilyen elő valakivel, vagy csak nekem ilyen rossz a gyomrom?
Figyelt kérdés
Elég érzékeny gyomrom van., nem bírom az olajos dolgokat főként és a hagymát. sem a fűszeres ételeket. Tegnap este 7kor ettem egy csomag chipset (elég olcsó volt, márkáját se ismertem..) na abból majdnemhogy folyt az olaj (pálma olaj brrr) ,de megettem...hajnali 1ig kb folyamatosan hányingerem volt, szódabikarbóna se nagyon hatott, azt kívántam már h inkább jönne ki belőlem minden...mindez egy kis chips miatt.. mivel tehetném erősebbé a gyomrom, ugyanis ennem kéne rendesen, mert vékony vagyok és hízni szeretnék..2015. márc. 8. 21:15
1/1 anonim válasza:
Chipstől nekem is hányingerem van, túl olajos, sós, fűszeres. Egyél normális kosztot, ami nem túl fűszeres, nem túl olajos és akkor nem lesz gond. Hagyma sokak gyomrát bántja sajnos, pedig milyen finom, én a fokhagyma után is rosszul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!