Sose gyógyulok ki a cérnagilisztából?
Figyelt kérdés
Harmadjára kaptam el a cérnagiliszta fertőzést, mindig 3-4 hónapra rá. Sose tudom elűzni őket teljesen? Vermox-ot szedtem mind3 alkalommal. Most 1 hete nincs a székletembe giliszta, de pár napja megint úgy érzem, hogy mozog valami lent. Pedig a székletembe már nincsen. Egyszerűen nem tudom mit tegyek. Valakinek ötlet/tapasztalat? Lassan megőrülök teljesen. :(
20 F
2015. febr. 17. 01:24
1/5 anonim válasza:
Nem lehet hogy visszafertozod magad azzal, hogy egy kiados fenekvakaras utan nem mostad meg rendesen (vagy egyaltalan nem) a kezed es ugy ertel hozza valamihez, amit nem fertotlenitettel azota le? Oviban is igy adjak at egymasnak a gyerekek.
2/5 A kérdező kommentje:
Fürdésen kívül soha nem érek már a fenekemhez amióta először megfertőződtem. Orvos azt mondta, lehet, hogy nem tisztultam ki sose teljesen.
2015. febr. 17. 22:38
3/5 anonim válasza:
Mind 3x ugyanazt a gyógyszert kaptad? És végig beszedted mindet?
4/5 anonim válasza:
Ha mindig elkapod akkor valahonnan mindig visszafertőződsz!!
Ágynemű, ruhák főzőmosása stb megvolt? Meg kutya vagy akármi amiből jöhetnek a peték??
5/5 A kérdező kommentje:
Mind3x vermoxot kaptam, napi 2 amíg el nem múlik, aztán rá 2 illetve 4 hétre még egy szemet be kellett vennem. Ha újra visszatér később akkor Decaris-t ír ki. Amúgy a fertőzöttségem ideje alatt mindennap mosva volt az ágynemű, fehérnemű.
2015. febr. 18. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!