Mikor gyógyulok meg? L/14
Figyelt kérdés
Tegnap strandon a barátaimmal beszélgettünk a hideg vízben kb 15-20 percet. Ott gondolom megfáztam és mára fújom az orrom fél óránként, meg kissé fáradt vagyok. Kedden lesz egy rendezvény, addigra meggyógyulok ebből a nyári megfázásból? :/2011. jún. 24. 15:09
1/7 anonim válasza:
Ha mázlid van, igen. C vitamin, sok pihenés, esetleg Neo Citran. :)
2/7 anonim válasza:
Testileg feltétlenül, egyébként...
3/7 anonim válasza:
pihenj sokat, addig szerintem ne tervezz programokat, tea, citrom, sok folyadék, és szerintem keddre jól leszel:)
4/7 anonim válasza:
Ha vigyázol magadra és betartod a tea+citrom ötletet, akkor igen.
Amúgy a beszélgetni a hideg vízben rész kicsit érdekes, de ki hogy szokta :D
5/7 anonim válasza:
Ahogy az első írta, C-vitamin, NeoCitran, forró tea és be az ágyba izzadni, ezt minden nap. És lehetőleg maradj otthon hétvégén.
6/7 anonim válasza:
Inhalálás, chili extrém mennyiségben, nyugalom és csak semmi fokhagyma-pálinka, azok csak rontanak a helyzeten.
7/7 anonim válasza:
csináld azt amit én szoktam: vagy ülj be egy nagy kád vízbe, amibe mentaolajat csöpögtetsz (tisztíja a légutakat) vagy bújj be egy takaró alá, fészkeld el magad, főzz egy nagy kanna teát, rakj bele mézet és citromot, és nézz meg pár jó filmet (most ne röhögj de ha betegvagyko csak disney filmeket szeretek nézni).
Pihenj sokat, és lehetőleg ne fázz meg még1x
Jobbulást 17/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!