Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem? Nem tudok...

Mit kéne tennem? Nem tudok aludni így meg nem gyógyulok.

Figyelt kérdés
Elkaptam valamit,este annyira rosszul voltam hogy kb 3órát aludtam,a többi meg köhögés és orrfújás volt,próbáltam lepihenni de egyszerűen nem megy az alvás,most meg már ráz a hideg a fáradságtól,ilyenkor mit lehet tenni?

2013. ápr. 1. 15:41
 1/3 canadafan válasza:
Orrspray + Neocitran vagy valami hasonló. Éjszaka ha köhögés miatt nem tudok aludni mindig kakukkfű teát főzök magamnak, kis mézzel. Forrón iszom. Csillapítja a köhögést. Ügyeletes gyógyszertárban még ma be tudod ezeket szerezni. Ne kínlódj át egy újabb éjszakát, ha nem muszáj.
2013. ápr. 1. 15:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Neocitran, Coldrex, Panadol és társai mind PARACETAMOL tartalmúak.

Felejtsd el!

Egyél napi 6-8.000 mg C vitamint, ezüst kolloidot, esetleg Vibrocil orrcsepp és ACC200 ha szükség van nyákfeloldásra.

És pihenni, pihenni, pihenni. A hidegrázás inkább láz, mint fáradtság előjele lesz a Te esetedben. Ja és sok sok folyadék (tea).

2013. ápr. 1. 16:29
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat,a bevásárlás holnapra marad mert vidéki vagyok és nem nagyon járnak a buszok,anyám meg "spórolás" miatt nem fog elvinni kocsival a gyógyszertárba,de ez van...

neocitránt azért kértem a szomszédtól,remélem segít,de az alvás még mindig nem jött össze

2013. ápr. 1. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!