Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Szinte mostmár minden nap előfordul. Hétvégére nagyon kimerülök akkor olyan napi tízszer is. Nagyon elegem van már belőle. Tüneteim: Hasfájás, hányinger, fejfájás, hidegrázás, szédülés és ezzel együtt az ájulás is. Ami olyan 3 percig szokott tartani barátom szerint. Nagyon gyenge vagyok sokszor a szobámban nem bírok fel kelni úgy hogy nem esnék össze. Most is iszonyat hányingerem van és hánytam is. Előre írom terhes nem lehetek! Voltam vérvételen és csomó vizsgálaton de eddig semmi... pszichológus azt mondta lelki nem nagyon lehet. Minden vírust elkapok állandóan beteg vagyok. Ez akkor kezdődött mikor kórházba kerültem tavaly mert összeestem és hánytam. Infúzióra raktak de ennyi. Eszek és iszok sokat. Így suliból is sokat hiányzom. Régen nem ilyen volt az életem. Mit tehetnék? 16/L
2015. febr. 14. 23:21
 1/3 anonim válasza:
ez a terjengő virus... ennyi nem több. diétázni kell sokat inni pihenni, és tényleg kerülni az olyan kajákat... plussz lehet hogy allergiás vagy és most jelentkezett a tünete, csak tudod az orvosok néha kicsit hülyék egyébként biztos nincs súlyos bajod :)
2015. febr. 17. 00:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Diétázni nem engednek anorexiás voltam vagyok.. Egy éve van ez nem hiszem hogy ennyi ideig van egy vírus.
2015. febr. 17. 11:42
 3/3 A kérdező kommentje:
h és allergiát tudom kezelni mert kiskorom óta asztmás vagyok.
2015. febr. 17. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!