Mezítláb kell utcán járnom. Lehet valami egészségügyi bajom?
Kapásból felfázhatsz, illetve ha lány vagy, akkor a méhed is kifázhat ezáltal...
Meséld el nyugodtan a szüleidnek (és valahogy kaparjatok össze annyi pénzt, hogy legyen cipőd)
Leírom a történetem, én járok cipőbe szerencsére, de engem 2 éve csúnyán megfürdettek a hóban, amikor mondtam, hogy elég, akkor sem hagyta abba az illető, és ezáltal úgy kifázott a méhem, hogy most gondjaim vannak úgy eleve a teherbeeséssel.
Amikor kifázott a méhem, azt úgy képzeld el, hogy nem bírtam járni a fájdalomtól, illetve fázott teljesen a hüvelyem.
20/L
Fiú vagy vagy lány? Melyik városban laksz?Biztos lenne, aki szívesen küldene neked feleslegessé vált, de használható cipőt! Akár én is, ezért kérdeztem, hol laksz, stb..
De itt neten is nézz körül, ingyen elvihető címszó alatt, hátha valaki cipőtől szeretne megszabadulni.Az lehet baj, hogy felfázol, vagy belelépsz valamibe.Bár régen is a szegények mezítláb jártak, ez természetes volt, de az a háborús időkben volt.Elég szomorú, hogy békeidőben 2015-ben ílyet kell megélni az embernek!
De még egy ötlet:segítő szervezetekhez is menj el!Pl vöröskereszt, máltaiak, stb..Ami van a megyétekben, ruhát-cipőt van, ahol adnak!
Na, ez gyorsan ment! :)
Örülök neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!