Hallottál már az Easygroup által értékesített ezüstszálas gyógytalpbetétről? 7 ezer Forintba kerül, szerinted segítene? Én kételkedem, részletek:
Kicsit aggasztó, mert telefonon rendeltem meg, viszont a céget vagy a terméket nem is találom az interneten.
Easygroupnak hívják magukat, és én csak Easystepet találtam. Tényleg nem lehet már egyáltalán bízni a telefonos üzletekben?
Köszi a véleményeket.
Köszönöm a válaszokat!
Azért rendeltem meg, mert visszafizetési garanciát ígéret hozzá, miszerint átvétel után két héttel felhívnak, hogy elégedett vagyok-e, és ha nem, akkor visszajön a futár, kifizet és elviszi.
Igen a zokni még ma is 2 e Forint körül van.
Ó ez a talpbetét annyi mindent tud, hogy bele sem fognék a leírásba...
Értem. Köszi a segítségedet!
Szerdára érkezik a futár, és utánvéttel kell fizetni, tehát kp-ban a futárnak. Lemondani esélytelen, mert nincs számom.
De nem írtam alá semmit, szóval ha elküldöm a futárokat akkor még jók vagyunk, nem? :D
Más terv?
Akkor jó.
Köszi a választ! :)
Az Easy Grouptól soha senki ne rendeljen semmit!
Sajnos hiába akarnád lemondani a rendelést, nem lehet őket elérni sem telefonon, sem a honlapjukon feltüntetett emailen. Ha megrendelted a terméket, akkor nem is azt küldik, amit kértél. És ha nagy nehezen sikerül is elérni őket, hogy reklamálj és visszakérjed a pénzed, akkor sem látod viszont a pénzt, csak újabb posta költség szakad a nyakadba.
Amúgy övék az izületdoktor.com cím is.
Nagyon tisztességtelen cég!!
Vigyázzatok Velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!