Mi lehet a bajom? Kiakasztó!
Felsorolom a "bajaimat", amit ha elolvastok, talán kicsit el is szörnyűltok rajta..kérlek, ne ítélkezzetek.
1 éve bulimiás voltam. Azóta nem mentsuálok. Voltam nőgyógyásznál, csinált hüvelyi ultrahangot, azt mondta, minden rendben, nem lát semmi elváltozást.
Fél évig marihuanát szívtam.
A szüleimet évekkel ezelőtt elvesztettem.
Jelenleg hirtelen hangulatváltozásokkal küzdök. Egyik pillanatban minden rendben, a másikban madarat lehetne velem fogatni, a harmadikban már az öngyilkosságon gondolkozom.
Mi lehet ez? Depresszió? Vagy a kamaszkor(18 éves vagyok)? Esetleg elvonási tünet? Vagy az, hogy nem termel elég ösztrogént a szervezetem?
2 hét múlva megyek neurológiára. De 2 hét rengeteg idő az én állapotomban. Nem tudok tanulni, koncentrálni. A napjaim szörnyűek. Írattam fel egy enyhe nyugtatót, de csak betompít, elálmosít, emiatt is csak rosszabbúl érzem magam. Jelenleg is reménytelennek látom a helyzetem, de 5 perc múlva már lehet, hogy vidám leszek, azzal a hittel, hogy mindent össze tudok szedni, motivált leszek, látom a céljaimat. Istenem...
Élőben szombat este és vasárnap este az ATV-n, valmint neten is elérhető.
Tarts ki! És ne csinálj hülyeséget!
"Az életed egy egész világ, ezt soha ne felejtsd el!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!