Én tisztára nem vagyok normális mostanában. Olyan képzelgéseim vannak, hogy kitör a háború és vagy egyből meghalunk, vagy szenvedés és éhezés következik és végig kell néznem ezt a szenvedést. Mit csináljak, hogy ne legyek ennyire hülye?
Volt nekem is egy ilyen időszakom amikor naponta cikkeztek az orosz-ukrán konfliktusról, plusz jött mellé még az iszlám is, ugyanezek forogtak a fejemben, de azóta végig gondoltam az egészet.
Az emberek agya be van oltva, hogy ki fog törni a III. világháború, jóslatokból, a Bibliából stb. ezért a lelkük mélyén készülnek rá, folyton résen vannak és készülnek a felkészülhetetlenre. Persze nem lehetetlen, hisz' volt már kettő, nem is annyira rég volt, és még ma is viselik az emberek a nyomait. Ezért valahol normális túlélési ösztön az aggódás, de azt is meg kell értetned magaddal, hogy nem aggódhatsz ennyire napi szinten, mert elveszed magadtól a lehetőséget, hogy most élvezd a hétköznapjaid a családoddal. Háborúra az esély épp ennyire fenn állt mindig is. Most úgy tűnik jobban összejátszanak a dolgok, de az is lehet, hogy csak jobban figyelsz a jelekre mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!