SOS! Pattanások eltüntetése? Többi lennt!
Először is 14 évesen tanuld már meg, hogy a hol kérdésre -ban toldalékot, a hova kérdésre -ba toldalékot használunk!
A pattanásokat pedig úgy tüntetheted el, ha:
- ügyesen kisminkel téged valaki, persze csak finoman, hogy természetesnek hasson.
- vagy veszel valamilyen KÉN TARTALMÚ készítményt, ami erre való, gyógyszertárban fognak tudni segíteni. A kén fertőtleníti és leszárítja a pattikat, de ez nem megy egyik napról a másikra, legalább 2 hét kell, mire elmúlik a nyoma is. De nem minden esetben, mert ha pl. nagyon zsíros a bőröd, vagy hormonális okai is vannak, akkor ne várj nagy változást.
Krémezni pedig nem elegendő, a táplálkozásra is oda kell figyelni: no zsiradék, minél kevesebb olajos étel, no diófélék... Igyál sokat, fogyassz sok gyümölcsöt és esetleg multivitamint, hogy tisztuljon a szervezeted.
Bőrgyógyászhoz is érdemes lenne elmenni, mert ha nagyon pattanásos, lehet, hogy aknés bőrgyulladásod van...
aknesol. három nap és leszárad az összes.
minden este kend be vele, de az ujjad ne érjen hozzá az oldathoz!
én 10 évig használtam, elég durva volt a helyzet nélküle.
Ha csak almát ennel elmulna.
En regebben olvastam ilyen angol nyelvu dietarol. Csak almat lehetett enni egesz nap. Azt hiszem zoldet bár nem biztos lehet hogy piros volt. Ha jol emlekszek 5 napig vagy 3 napig kellett csak ezt az almat enni ,kb 12 darabot egy nap vagy tobbet.Ehhez sok vizet inni talan 3-5l vizet. Nekem talan mar 2-3 dik nap teljessen eltuntette a meglevo pattanasokat pedig sok volt tinikent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!