Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gennyes pattanások éltüntetése?

Gennyes pattanások éltüntetése?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem durva az arcom, csak a bal oldalon egy körben már régóta gennyes pattanások(kinyomatatlan) vannak. Nem tudom, h mitől van és mit lehetne vele kezdeni? Vmi jó tipp? Teák? Krémek? Házi praktikák?

Am Diane 35 fog.gátlót szedek, az ugye a bőrre is jó hatással van elvileg. De akkor miért nem szárítja le azt a részt?

2011. dec. 3. 10:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha kinyomhatatlan,akkor szerintem menj el vele bőrgyógyászhoz vagy kozmetikushoz.
2011. dec. 3. 10:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod egy életre maradandóan összepocsékolni az arcod, kozmetikushoz menj.

Pénzbe kerül de az legalább tudja, mit kell csinálni vele. Lehet, hogy egy-két kezelés elég lesz.

2011. dec. 3. 10:30
 3/4 A kérdező kommentje:

Voltam kozmetikusnál, de higgyétek el, h inkább rontott rajta, mint segített...

El fogok menni, majd egy másikhoz. De addig is vmi tipp?

Bőrgyógyászatra meg áprilisba kapnék időpontot. Vicc...

2011. dec. 3. 11:10
 4/4 anonim ***** válasza:

1.vagyok

Mivel ez egy gyulladás,otthon jó lehet rá a kamillás,aloe verás vagy alkoholos lemosás,jegelés.

Keress másik kozmetikust és valószínűleg többször kell visszamenned,még ha az első kezelés után csúnyább is lesz.Nekem is patis az arcom, rendszeresen járok kozmetikushoz,és utána pár napig mindig piros,esetleg sebes az arcom,-ezért általában pénteken szoktam menni-de utána nagyon szépen letisztul hetekre.

2011. dec. 3. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!