Ha perforálódik a vakbelem azt megérzem?
Tegnap délután óta nagyon fájt lent jobb oldalt a hasam,feszített szúrt, este már nehéz volt elaludni annyira fájt,nem tudtam hogyan feküdjek,majd valahogy elaludtam, pár óra múlva hajnalba felébredtem, és már egyáltalán nem fájt, de "kuruttyolt" jobb oldalt a hasam.Ha ez vakbélgyulladás lett volna, és azért nem fáj mert perforálódott, akkor azt megérezném, és nem itt ülnék egészségesen igaz?
Reggel rendesen volt székletem is.
Ha perforálódik, akkor a hasfaladban úgynevezett izomvédekezés alakul ki, és deszkakemény tapintású lesz. Ilyen esetben azonnal hívjál mentőautót.
Ettől függetlenül indokolt orvoshoz menni.
A mentőautóhoz csak annyit tennék hozzá, hogy engem először be sem vittek mert azt mondták, hogy biztos terhes vagyok. Mikor kiakartak menni a házból a nevelőapukám vasvillával fenyegetőzött, hogy bevigyenek. Nagy nehezen bevittek, megvizsgáltak és rá 15 percre vittek is a műtőbe perforált vakbélgyulladással! :D
Am annyira fájt a hasam, hogy összegörnyedve feküdtem az ágyon annyira nem tudtam kiegyenesedni. Szóval amíg jársz addig nincs ilyen bajod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!