Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A vakbelem vagy a petefeszkem...

A vakbelem vagy a petefeszkem faj?

Figyelt kérdés

jobb oldalt lent faj amikor felulok vagy felallok, ha fekszek akkor nem faj,,, azt hiszem fel is vagyok fazva, vagy nem tudom, regebben abbol allt a felfazasom, h pisilesi ingereim voltak,csipett amikor pisiltem, de most nincs ien, csak sokat jarok pisilni es nem csak az inger van hanem napi 6-8 alkalom pisiles..

22_L

2010. nov. 24. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:

A "jobb oldalt lent" nem vmi pontos meghatározás.

A vakbélnek a fájdalma az úgynevezett McBurney pontba sugárzik.

[link]

A petefészkeid lent vannak a kismedencédben.

[link]

Menj el a háziorvosodhoz, ha tartós a fájdalom.

2010. nov. 24. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:
A vakbélfájdalom átsugárzik a bal oldalra is.A petefészek nyillal, hasogat és szúr.Inkább felfázásra gondolok. De ha holnap is ilyen vacakul leszel inkább orvos lásson, mint a mentősök.
2010. nov. 24. 22:55
 3/5 A kérdező kommentje:
ez nem sugarzik at, csak jobbrol faj, meglatjuk holnap mi lesz, es ha nem mulik megyek haziorvoshoz.. koszonom a gyors valaszokat!
2010. nov. 24. 23:01
 4/5 anonim ***** válasza:

ez nekem inkább felfázásnak tűnik. Remélem jobban vagy már. Én idén találtam rá a tőzegáfonya kapszulára amit napi egyszer szedek, ha fel vagyok fázva akkor napi 2 szemet. Egyik nap ugyanúgy voltam mint amit te leírtál, aznap kezdtem el szedni a kapszulát és még aznap estére teljesen jól lettem. A megelőzésre elég napi 1 db. is

Vagy ülő cickafarkfű teát ajánlok még felfázásra, az is nagyon hatásos.

2010. nov. 25. 19:55
 5/5 A kérdező kommentje:

ma mar nem fajt, csak neha neha belenyilalt..

lehet azert mert ittam 1 csomo cickafarok -kamilla teat.

ma majd csinalok ulofurdot, es hetvegen nem megyek sehova, remelem hetfoig rendbe jovok..

meg 1 szer koszonom a valaszokat!

2010. nov. 26. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!