Kiskorú vagyok és xanaxot szeretnék vásárolni. Recept nélkül kiadják nekem?
Figyelt kérdés
Szóval...16éves vagyok és és úgy érzem hogy Pánikbeteg vagyok...és szeretném kipróbálni a xanaxot hátha segit..de nem szeretnék erről senkinek se szólni, és nem tudom hogy ezt kiadják-e nekem vagy kell hozzá recept. Előre is köszönöm a válaszokat sokat segítenétek nekem.2015. jan. 21. 14:35
11/11 anonim válasza:
Én is kiskorú vagyok és pont 21.én jutott nekem is eszembe hogy xanaxot kellene szednem. Mostanában a felvételi kikészített. És ha kérném az orvost hogy írja fel azt mondaná hogy járj sportolni.... Leszarják magasról a kiskorúakat!!! Majd ha nagykorú leszek minden más lesz!!!
Amúgy lehet hogy az egyik rokonod fel írattathatná.. Ám kötve hiszem mert az én szüleim sem íratják fel!!És van akire ezek a gyógyszerek fordítva hatnak. a nagypapám amikor szedte nem tudott tőle aludni. De ha szükséged van nyugtatóra minden vénynélkül kapható orvosságot kiadnak. Pl.: Sedacur forte, Magne b6 álom.... ezek nem csak altatnak hanem nyugtatnaki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!