Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Holnap Szerbiába megyünk...

Holnap Szerbiába megyünk vásárolni. Kiskorú vagyok, és egyik szülőm sem lesz ott. Milyen nyilatkozatot kell írniuk?

Figyelt kérdés
Eddig még csak olyat találtam, hogy pl ha apuka viszi a gyereket külföldre, és anyuka ír egy beleegyezést. Viszont nekem egyik szülőm sem lesz ott. Erre az esetre valaki tud küldeni egy formanyomtatványt?
2014. okt. 4. 13:23
 1/2 anonim ***** válasza:

A szüleid írnak egy nyilatkozatot,hogy XX napon az engedélyükkel léped át a magyar -szerb határt XY társaságában telefonszámot címmel ,e-mail ellátva és persze mindkét szülő aláírásával.

Lehető legtöbb adatot ráírni.

2014. okt. 4. 14:08
 2/2 anonim ***** válasza:
...és a szüleid személyi igazolványt vagy útlevelét is lefénymásolni sokat segít,a határőröknek meg kell győződni hogy nem raboltak el,vagy hasonló.
2014. okt. 4. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!