Én 11 éve,10 éves korom óta szenvedek migréntől, ami egyre súlyosabb. Fájdalomcsillapítók kikészítették a gyomrom, s szinte mindent kipróbáltam már. Van valakinek valami ötlete, hogyan kezelhetném a fejfájást?
És fejfájás ambulancián voltál már?
Nekem néhány éve jelentkezett, súlyos fejfájás... és kiderült, hogy lelki oka volt, így szerencsére sikerült megoldani... de, és ez a lényeg. A doki mondta, ha ebből a fajta fejfájásból nem gyógyul ki a beteg x hónapon belül, akkor krónikussá válik.
Igazából szokták mondani, hogy igyál sok vizet, ne igyál tejet... de hogy ezek használnak-e, azt nem tudom.
nem lehet valami lelki oka a dolognak?
Nekem a rendszeres masszázs segített (nem tudom, te mennyire voltál kitartó, nekem kellett egy fél év, igazából a sport miatt kezdtem el járni). Nem állítom, hogy gyógymód, de határozottan ritkábban jelentkezik a fájdalom.
Illetve hagyd a pirulákat. Számottevően nem segítenek és fejfájást okoznak...
A stresszkezelésed milyen? A megfelelési kényszer, idegesség, stressz is okozhat krónikus fejfájást.
Tiszta szívből remélem, hogy sikerül megtalálnod a probléma okát! :)
Milyen gyakoriak a migrének?
Pszichoterápiával is probálhatnád kideríteni mi lehet az oka. Nekem nem segített, de másnak igen.
Zolmitriptán nyelvre helyezhező tabláttát próbáltad? Attól nem készülne ki a gyomrod, és hatásos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!