Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem tudom megfogni a...

Miért nem tudom megfogni a vállam, kitekerni a kezem?

Figyelt kérdés
Az lenne a porblémám,hogy a vállam nem tudom megérinteni,sőt a csuklóm sem tudom elfordítani,max egy kicsit.Gitározni szeretnék,de így lehetetlen...mivel nem fordul ki a kezem nem tudom normálisan elfogni a húrokat,és egy idő után görcsöt kap az egész karom,szerintetek mitől lehet? Mit kéne tenni,hogy én is megtudjam csinálni azt,amit a többi ember?

2015. jan. 18. 13:25
 1/5 A kérdező kommentje:
lefogni* *problémám
2015. jan. 18. 13:32
 2/5 anonim ***** válasza:
1. ortopédiára nézz el, szerintem
2015. jan. 18. 13:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben van,köszönöm.Én is gondoltam rá,csak attól tartok majd kinevetnek,vagy nem hiszik el,hogy nem tudom meg érinteni a vállam.De igazad van,egy próbát megér.
2015. jan. 18. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Öhöm.. nos a nyugati orvoslás nagy részével nem értek egyet. Egyáltalán, az alkalmazott orvoslás többnyire olyan sz.ar, hogy csak röhögni (néha sírni) tudok rajta, hogyan fogadhatják el így az emberek. Hülyítés megy ezerrel, így..

De egy normális ortopédiában nincs nagy varázslás meg áltudomány. Megvizsgálják az ízületeid mozgástartományát és csókolom. Véleményezi, és jó esetben valamilyen gyógytornát ajánl rá, ami a probléma okát segít megoldani oszt' csókolom.

Nem szivárgott be még a gyógyszeripar, pedig jó kis antidepresszánst meg koleszterinszint csökkentőt kaphatnál te is, rajtad is lehetne jó nagyot nyerészkedni. DE egyelőre ez még nincsen, úgyhogy menj csak el nyugodtan. Ha nem jó, akkor is mehetsz még másik orvoshoz.

2015. jan. 18. 13:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is egy ideje gondolkozom rajta,mivel itt ahol én rakok az orvosok egyaránt nem tudnak semmit,fotózgatják egymást,és azon kacarásznak.Undorító ami itt folyik.Néhány orvos azt sem tudja mit mond.Ezért is ha elmennék,lehet semmit nem érnék vele.A gyógytorna biztos,hogy nem használna.Testnevelés órán milliószor próbáltuk tornáztatni,de bele hasít a fájdalom.
2015. jan. 18. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!