Szerintetek a bérelt korcsolya undorító? Lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Szerintem az.2015. jan. 16. 11:13
1/5 anonim válasza:
Könnyen kaphatsz bőr, vagy körömgombát az igaz. Engem fiatalon ezek egyáltalán nem érdekeltek, klcsönöztem mindig, és semmi bajom nem lett. Én sem találom épp gusztusosnak, de nem vehetek évi néhány alaklom miatt korcsolyát az egész családnak. Ma már én is nagyon viszolygok tőle, de dupla zoknival felvette,, majd a fölső zoknit kidobtam... És a kisgyerekemnek is kölcsönözzük, szintén dupla zoknival, kicsiknél még nem olyan undorító szerintem, de jövőre ő már kap sajátot, mert jól megy neki. De amíg ezt nem tudtuk nem költhettem rá ennyit sajnos:(
2/5 anonim válasza:
Nem sokkal undorítóbb, mint felpróbálni egy cipőt a boltban.
3/5 anonim válasza:
A bolti cipő azért nincs órákig valaki lábán, nem izzad, nem nedvesedik bele... Szerintem összehasonlíthatatlan a két dolog. De tény, hogy a boltban is felpróbálhatja bárki.
4/5 anonim válasza:
Bowling pályán is olyan cipőt kapsz amit már 30 ember felvett. Normális helyen fertőtlenítő sprayel kifújják miután visszaviszik. Nincs vele semmi gond az ég világon, zokniba vagy úgyis azon nem igazán jön át a gomba ha van is benne.
5/5 anonim válasza:
Így belegondolva kissé tényleg furcsa, de kisebb koromban engem sem érdekelt. Most viszont.. a dupla zokni jó megoldásnak tűnik, ha most is járnék korizni, tuti így csinálnám! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!