Lehorzsoltam a lábam nagyon fáj mit tegyek ellene hogy ne fájjon?
1. Nem vagyok a barátocskád!
2. Sem a fogalmazási stílusod, sem a helyesírásod nem egy egyetemistáé!
3. Egy egyetemista tudná, mit kell csinálni egy horzsolással!
Gratulálok hogy ezt igy megállapitottad.Nos ugygondolom senkinek sincs saját irási stilusa csak a betük különböznek.Tehát diffuziv interlogose erröl példa ,hogy az emberek mindig bele akarnak kötni a másikba.Csak tudod nem hinném ha a protokoli álláspontod szerint van e olyan difuziv vagy inaktiv bánásmodot az emberekkel szembe hogy nem szologatsz be akkor amikor valamit kérdeznek.Ha akarod még le tudom neked forditani.
Ja és ha tudnád hogy az egyetemen mivan és hogy kik járnak oda nem beszélnél igy.És nem szologatnál be a másiknak.Lehet hogy itt a GY.I.K-en te vagy Hajnal Lajos a Napkirály.Én nem tudom ki vagy de maga ahogy beszolsz az irásom szerint és ugyan ugy nem esett jol nekem se mint neked ahogy ki raksz egy kérdést ezért mért volt jó beszolni?Nah mindegy nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!