Lehet hogy elrepedt valamim? Vagy csak nagyon megzúzódott?
Alapból problémás a derekam, egy baleset miatt nagyobb fizikai dolgokat nem tudok csinálni, de ezen lehet segíteni gerinctornával, aminek köszönhetően mostanában egyáltalán nem fájt a hátam.
Viszont több mint egy hete nagyot estem a jégpályán ott ahol le volt dúrva a jég, és ráestem egy kemény tömbre. Nagyon megütöttem a derekam :( Azóta fáj a nagyobb mozdulatoknál, hosszabb sétánál vagy buszra fel-leszállásnál. Mit csináljak vele? Kenem fájdalomcsillapító kenőccsel, de 8 nap alatt nem gyógyult valami sokat.
Itthon mondták hogy majd rendbe jössz, ez csak egy elesés volt, de azóta még nem jött rendbe :S
Nem tom mit tegyek, de már nagyon szeretném ha nem fájna a derekam, unalmas szinte csak ülni.
Mért nem mondod meg, hány éves vagy?
Nem mindegy, hogy 8 vagy 23...
abból a szempontból, hogy Téged hibáztassalak ezért vagy a szüleidet.... és hogy milyen fajta magyarázattal szolgáljak az esetre Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!