Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Azt olvastam, hogy a sperma...

Azt olvastam, hogy a sperma jó lenne arckrémnek. (pattanások és ráncok ellen) Lehet, hogy hülyén hangzik, de akkor ha bekeni vele valaki az arcát akkor az tényleg segít pattanások és ráncok ellen?

Figyelt kérdés
csak komoly válaszok érdekelnek!

#spermaarckrém
2015. jan. 14. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem semmi olyan anyag nincs benne, ami jó lenne pattanások vagy ráncok ellen.
2015. jan. 14. 21:33
 2/4 manó1235 ***** válasza:
sok benne a fehérje ez tény de arcra nem hiszem hogy jó... viszont a pisi igen.. és ezt most komolyan mondom csak elég gusztustalan :D
2015. jan. 14. 21:34
 3/4 manó1235 ***** válasza:

Az vizeletet ekcéma esetében használja a népi gyógyászat. Egy barátnőm gyerekén bevált. Pattanásra nem hallottam.

De pl találkoztam drogériában "urea-val" kevert krémmel. Nos, az vizelet. Tehát lehet benne vmi.

2015. jan. 14. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Utolsó, az urea az nem vizelet :D Az egy kémiai vegyület, ami egyébként megtalálható a vizeletben, mert a nitrogén-tartalmú vegyületek, vagyis a fehérjék bontási végterméke, így távoznak a szevezetből.

Itt a szerkezeti képlete:

[link]

2015. jan. 14. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!